Cartile pe care le poti citi in vacanta

4.3/5 - (3 votes)

 

Odata cu venirea lunii august vine si vacanta. Marea , plaja si soarele te cheama pentru a te bucura de ultima luna de caldura si de soare. Cat timp poti sta la plaja poti face ceva interesant. Iata care sunt cartile pe care le poti citi in vacanta mult asteptata:

Pacienta tacuta scrisa de Alex Michaelides

Aceasta carte a fost lansata concomitent in 38 de tari in luna februarie si a primit numeroase reactii pozitive din partea publicului. Mai mult de atat, cartea urmeaza sa fie ecranizata dar mai multe detalii vom afla in curand. In carte se prezinta viata Aliciei Berenson care pare perfecta. Aceasta este o pictorita renumita care este casatorita cu un fotograf de moda. Traieste intr-o casa superba cu vedere spre parc intr-o zona mult dorita din Londra. Intr-o seara sotul ei, Gabriel se intoarce de la o sedinta foto iar Alicia il impusca de cinci ori in fata dupa care ramane tacuta mult ani. Refuzul acesteia de a vorbi transforma aceasta tragedie intr-un mister si capteaza imaginatia publica ceea ce o face pe Alicia celebra. Pretul tablourilor ei cresc de la o zi la alta in  timp ce Alicia este internata intr-un spital psihiatric de maxima securitate.

Psihoterapeutul Theo Faber devine facinat de caz si face tot ce ii sta in putinta pentru a o face pe Alicia sa vorbeasca.

Orasul fetelor scrisa de Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilbert a devenit faimoasa pentru publicarea romanului “ Mananca, Roaga-te, Iubeste “ care a fost ulterior ecranizat. Orasul fetelor este o poveste de dragoste din anii `40 plasata in lumea teatrului american. Vei fi purtat intr-un univers cu personaje carismatice iar personajul principal este Vivian Morris, o femeie care priveste in urma la propria tinerete.

Fiica ceasornicarului scrisa de Kate Morton

Fiica ceasornicarului este un bestseller in New York dar si in Australia si Canada.  Povestea este plasata in vara anului 1862 atunci cand artistii din Fratia Magenta si muzele lor sunt invitati sa se bucure de libertate la Birchwood Manor , casa lui Edward Radcliffe de pe malul Tamisei.  Eduard este cel mai stralucit si mai entuziast artist dar cu toate astea cariera lui va fi distrusa deoarece pe durata sederii lui in casa o femeie este impuscata, o alta este disparuta iar bijueria familiei este de negasit.

O suta cincizeci de ani mai tarziu , Elodie Winslow gaseste o geanta veche cu o fotografie a unei tineri frumoase. Aceasta afla povestea si pleaca in descoperirea misterului.

Cartile mentionate mai sus te vor ajuta sa ai parte de o vacanta placuta, relaxanta in care te vei putea bucura de cateva momente libere in care vei face doar ceea ce iti place. Cititul te ajuta sa te dezvolti, citind mai multe carti vei reusi sa ai acces la o alta lume, la alte culturi la care nu aveai acces pana in acest moment. Cartile sunt porti catre noi universuri in care totul este posibil si care te va purta in aventuri de neimaginat.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *