Beneficiile aduse de consumul de smantana cu castraveti murati

Beneficiile aduse de consumul de smantana cu castraveti murati

Consumul de smantana cu castraveti murati si sos de usturoi este popular si in tara noastra. Il putem folosi in salate dar si in timp ce consumam cartofi prajiti cu carne sau cu peste. Acesta este de-a dreptul delicios si ajuta foarte mult digestia.

Este un produs care se poate consuma cu incredere in zilele toride de vara si se prepara mai usor decat ti-ai imagina.

Ce declara medicii cu privire la consumul de smantana cu castraveti

Medicul nutritionist Mihaela a explicat de ce aceasta combinatie de smantana cu castraveti murati in saramura in loc de castraveti proaspeti este mai benefica pentru sanatate.

“Usturoiul nu mai are nevoie de prezentare, puterile lui antimicrobiene și antivirale l-au ridicat la rang de apărător al sănătății. Despre lactatele fermentate numai de bine, sunt cele mai banale alimente cu efect probiotic, consumate în mod regulat completează și refac coloniile de bacterii benefice din intestin. Singura întrebare care rămâne este: ce fel de castraveți să folosim, proaspeți sau murați ?” a intrebat medicul.

Care sunt beneficiile pe care consumul de smantana cu castraveti murati il are?

Se pare ca acest produs aduce foarte multe beneficii sanatatii. Il poti consuma cu incredere in orice moment al zilei si iti va aduce cele mai bune rezultate. Poti sa consumi cu incredere acest produs atat dimineata la prima ora cat si seara. Este un preparat care nu ingrasa si care va oferi de fiecare data rezultatele mult dorite.  Poti avea siguranta ca vei manca sanatos si ca organismul tau nu va avea de suferit. In plus, nu ingrasa daca este insotit de o friptura sau de o salata. Daca vrei sa iti pastrezi kilogramele atunci trebuie sa introduci in dieta ta zilnica acest preparat.

“Oamenii de știință ne vin în ajutor cu un studiu îmbucurător. S-a analizat conținutul de colesterol și concentrația în produși de oxidare ai colesterolului din 3 tipuri de produse: smântână simplă, smântână cu castraveți proaspeți și smântâna cu castraveți murați în saramură. După ce sosurile au fost preparate, recipientele au fost ținute 3 săptămâni la frig și lumină pentru ca ingredientele să poată interacționa. Rezultatele? O scădere semnificativă a conținutului de colesterol din smântâna cu castraveți murați: de la 4,03g/kg grăsime la 3,44g/kg grăsime. Produșii de oxidare a colesterolului se formează în timpul depozitării. După cele 3 săptămâni de păstrare s-a constatat că în smântâna simplă procentul lor s-a triplat, în timp ce în smântâna cu castraveți oxidarea a stagnat. Prin adăugarea de castraveți murați la smântână a crescut semnificativ activitatea antioxidantă “ a spus medicul nutritionist.

Sfaturile pe care trebuie sa le stii daca vrei sa ai parte de o imunitate mai buna

“Efectele benefice sunt rezultatul sinergiei care se creează între produsele lactate și legume, dar mai ales procesului de fermentație lactică și coloniilor de bacterii cu bioeficiență crescută. Încă un argument/o recomandare în favoarea sănătății și imunității noastre: combinați bacteriile lactice din iaurt și smântână cu cele din murături! Merg de minune împreună, a declarat la final Mihaela Bilic.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *