Afla care este bicicleta fitness potrivita pentru tine

Iti doresti sa ai un trup fara cusur dar fara a petrece ore in sir in sala de forta? Ei bine, iti poti cumpara o bicicleta fitness care sa te ajute sa ai parte de corpul pe care il doresti. Daca te vei antrena constant atunci si rezultatele nu vor inceta sa apara.

Iata cum poti alege bicicleta fitness potrivita pentru tine.

In primul rand atunci cand iti cumperi o bicicleta fitness trebuie sa ai in vedere tipul bicicletei:

Bicicletele fitness standard – acestea se gasesc in magazinele de profil. Cele mai populare biciclete fitness standard sunt cele care permit exersarea in pozitie verticala. Aceste sunt utile tuturor persoanelor care vor sa scape de kilogramele in plus.  Un alt tip de bicicleta fitness este bicicleta medicinala care este recomandata persoanelor care fac recuperare. Un alt tip de bicicleta este cea cu roti spinner care se mai numeste si bicicleta de ciclism indoor. Aceasta te va ajuta sa ai parte de un antrenament mai intens si cu rezultate mai rapide.

Bicicleta fitness eliptica – aceasta are o miscare oscilanta iar asta inseamna ca intregul tau organism va fi supus la efort fizic intens. Bicicleta eliptica este perfecta pentru toate persoanele care isi doresc sa isi lucreze mai multe grupe de muschi.

Dimensiunea bicicletei este un alt aspect pe care trebuie sa il iei in calcul. Dupa cum bine stii bicicletele sunt destinate folosirii in locuinta si de aceea trebuie sa iei in considerare spatiul pe care acesta il va ocupa.

Ideal este ca bicicleta sa ocupe cat mai putin loc, in mod sigur nu iti doresti sa iti faci o mica sala de forta in locuinta ta. Daca spatiul pe care il ai liber este unul limitat atunci este cazul sa alegi o bicicleta care sa se potriveasca in acesta.

Greutatea este o alta problema pe care ar trebui sa o iei in calcul. Greutatea maxima pe care un model bun o poate suporta este in jur de 130 kilograme.

Sistemul de rezistenta la pedalare este un alt element pe care trebuie sa il iei in calcul. Pe piata exista biciclete cu franare cu volanta – un mod de franare naturala, franare mecanica – presupune existenta unui volante mai usoare si posibilitatea de a seta trepte de rezistenta inainte sau in timpul pedalarii, franere magnetica- utilizeaza forta electro-magnetica pentru modificarea rezistentelor, franare cu fluid – are la baza o elice care in timpul functionarii se scufunda intr-un fluid.

Marea majoritate a bicicletelor fitness sunt dotate cu ecrane sau computer de bord care iti vor afisa informatii esentiale asa cum ar fi:  distanta parcursa, timpul, viteza sau numarul de calorii arse.

Bicicletele de ultima generatie permit conectarea calculatorului bicicletei la telefon si folosirea telefonului ca interfata.

Cu toate astea cel mai important aspect in alegerea unei biciclete il reprezinta bugetul. Este foarte important sa iti setezi un buget pentru achizitionarea bicicletei fitness pe care sa il respecti.  O bicicleta fitness de calitate superioara te va scuti de banii pe care i-ai da lunar la sala de fitness.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *