Zodiile care stapanesc perfect arta manipularii

Zodiile care stapanesc perfect arta manipularii

Prietenii tai se afla nascuti sub urmatoarele semne zodiacale? Atunci trebuie sa stii ca sunt experti in arta manipularii. Trebuie sa fii atenta in prezenta lor si mult mai precauta.

Se poate ca unii dintre ei sa nu isi exercite aceasta putere asupra ta, dar nu ar strica sa dai dovada de atentie ori de cate ori discuti ceva cu acestia. In momentul in care discuti cu ei trebuie fii atenta la intentiilor lor si iti vei da seama daca se folosesc de manipulare sau nu.

Acestea sunt zodiile care sunt experte in arta manipularii

Scorpion

Nativul Scorpion surprinde prin rafinament si prin caracterul puternic. Acesta are puterea de a manipula oricand. Desi este gelos din fire, nativul Scorpion iti stabileste clar prioritatile si le urmeaza cu orice pret.Trebuie sa ai mare grija ca prioritatile acestui nativ sa nu devina reale probleme pentru tine.

Leu

Nativul Leu are incredere in fortele sale proprii. Acesta este mandru si este generos si s-ar putea sa existe anumite situatii in care sa abuzeze de arta manipularii. Nativul Leu te va convinge ca are dreptate in orice situatie, chiar si atunci cand minte. Femeie Leu stapaneste cel mai bine manipularea si se va bucura sa o foloseasca in orice moment mai ales atunci cand este in avantajul ei.

Gemeni

Nativul gemeni este sensibil, energic si comunicativ. Acesta poate deveni de cele mai multe ori superficial. Te poate manipula foarte usor chiar fara sa iti dai seama de asta. Desi este foarte indecis, nativul Gemeni te va invinovati pe tine pentru toate greselile facute si chiar va reusi sa te faca sa te simti prost pentru deciziile luate. In mod sigur vei pica in plasa lui fara sa iti dai seama de asta. Acorda atentie modului in care acest nativ se poarta si vezi ce are de castigat din fiecare discutie cu tine. Ai mare grija ce vorbesti atunci cand te afli in preajma lui si ia intotdeauna cele mai bune decizii pentru tine.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti sunt intelegatoare si prietenoase. Cu toate astea au si un mare defect, si anume sunt profesionisti in manipulare. Acestia se vor plange pentru haosul din viata lor ori de cate ori le vei permite asta. Te vor face sa empatizezi cu ei desi nu iti doreai neaparat asta. Rolul de victima este intotdeauna preferatul lor si vor incerca sa te convinga de fiecare data ca au nevoie de ajutor din partea ta. Ai nevoie sa ii tii la distanta sau sa nu acorzi o atentie atat de mare problemelor din viata lor personala.

Rac

Nativul Rac are foarte multa imaginatie si sensibilitate. Acesta este una dintre cele mai intuitive zodii. Cu toate astea are un caracter sensibil si il va ajuta sa isi faca foarte usor prieteni noi. Avand o imaginatie foarte bogata acesta s-ar putea confrunta cu anumite probleme. Va crea ori de cate ori va avea ocazia situatii neplacute si va incerca sa isi faca prietenii responsabili pentru asta. Acesta mai este si persoana care te va judeca pentru ceea ce ai facut acum multi ani.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *