Trucuri pentru o locuinta mai placuta

Cum te simti atunci cand intri in locuinta ta? Ai o atitudine calma si relaxata sau esti coplesita si stresata?  Daca ai o viata ocupata atunci stresul face parte din viata ta.  Casa ta ar trebui sa fie o oaza de liniste si de relaxare. Atunci cand decorul te oboseste mai tare si te stoarce de energie ar trebui sa faci ceva in privinta asta.  Iata care sunt trucurile care te pot ajuta sa ai o locuinta mai placuta.

Mentine mereu ordinea

Daca nu ai timp sa faci ordine in casa trebuie macar sa te asiguri ca totul este la locul lor. Dezordinea in casa iti creeaza o stare de neliniste si te face sa crezi ca in jurul tau e haos.  Ai nevoie doar de 10 minute pentru a-ti ordona lucrurile din casa.  Curatenia te va face sa te simti mai bine si vei veni de drag acasa.

Creaza o atmosfera relaxanta

Lumina are un efect major asupra sanatatii tale. Lipsa luminii este unul dintre motivele pentru care te simti epuizat si  mereu nervoasa.  Exista momente in care ai nevoie de o lumina mai buna pentru a-ti desfasura activitatile de zi cu zi. Trebuie sa iti mobilezi locuinta astfel incat sa te simti relaxata si bine dispusa.  Lumina naturala trebuie sa fie prezenta cat mai mult in casa ta.

Bucura-te de un aer mai proaspat

Poluarea este tot mai prezenta in viata noastra. Un aer imbacsit poate sta la baza migrenelor  sau a unei stari de neliniste, iritare sau oboseala.

Iti poti purifica aerul cu ajutor plantelor verzi. Acestea oxigeneaza incaperile iar simpla lor prezenta iti poate imbunatati starea de spirit.  Mai poti incerca si un aparat de purificare a aerului care indeparteaza particulele de praf, polen sau mucegai din locuinta ta. Vei vedea ca efectele se vor simti rapid, inca de la primele utilizari.

Elimina obiectele cu asocieri negative

Cu totii avem in casa obiecte care ne aduc aminte de amintiri placute dar si aspecte negative. Daca vrei sa ai o stare mai buna atunci trebuie sa elimini din locuinta aspectele care iti trezesc amintiri neplacute.  Trebuie sa inlocuiesti toate aceste obiecte cu lucruri care te fac fericita.

Poti inrama pozele din vacantele in care te-ai simtit cat mai bine. Mai iti poti cumpara fel de fel de decoratiuni interioare  care sa iti aduca o stare de calm si relaxare.  Iti poti  personaliza locuinta astfel incat sa ai parte de atmosfera pe care o doresti. Pune accent pe tablouri sau mici piese decorative si vei vedea cum totul se va transforma rapid.

Locuinta ta te reprezinta. Cu cat te vei implica mai mult in decorarea ei si in pastrarea curateniei cu atat te vei implica mai mult si rezultatele vor fi mai frumoase. Alege tot ce este mai calitativ si mai frumos pentru casa ta si asa vei avea parte de siguranta pe care o doresti. O casa frumoasa este o casa aranjata in care linistea si frumusetea sunt cele care predomina. Cumpara produsele care te fac fericita si care te vor ajuta sa te simti mai bine.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *