Produsele cosmetice pe care nu ar trebuie sa le imparti

Produsele cosmetice pe care nu ar trebuie sa le imparti

Atat doctorii cat si artistii avertizeaza ca sunt anumite produse cosmetice pe care nu ar trebui sa le imparti cu nimeni. Daca obisnuiesti sa faci asta atunci trebuie sa stii ca poti avea parte de consecinte nedorite.

  Iata care sunt produsele cosmetice pe care nu trebuie sa le imparti

Produsele ambalate in borcanele

Atunci cand vine vorba de creme de fata sau balsamuri de buze din recipiente in care trebuie sa iti bagi degetele exista doua reguli, spala-te pe maini ori de cate ori utilizezi acest produs si nu lasa pe altcineva sa il foloseasca. De ce sa nu faci asta? Este destul de simplu deoarce bacteriile ajung foarte repede in formula cremei tale .

Mascara

Mascara este produsul care absoarbe mai repede decat orice alt produs virusuri si bacterii care sunt usor transmisibile precum conjunctivita. Ori de cate ori refolosesti produsul in tub intra aer care poate duce ca bacteriile sa fie inmultite. In cazul in care trebuie sa folosesti o mascara cu o alta persoane cel mai bine este sa folosesti perii de unica folosinta.

Rujul sau balsamul de buze

Rujul este un produs care poate transmite mult mai repede bacterii. Este recomandat sa nu il folosesti impreuna cu o prietena mai ales ca nu il poti dezinfecta dupa ce il utilizezi.

Fondul de ten compact

Fondul de ten compact este la fel de periculos precum cel lichid deoarece acesta poate retine mult mai multe bacterii. Cel mai bine este sa ai propriul tau produs pe care sa il utilizezi ori de cate ori ai nevoie.

Pensulele si buretii de machiaj

Acneea este problema pe care o poti transmite daca folosesti aceeasi pensula cu o alta persoana. Este mult mai bine sa speli pensulele si buretii de machiaj in mod regulat astfel incat acestea sa nu mai aiba bacaterii.

Periuta de dinti

Periuta de dinti nu se poate imparti cu nimeni altcineva. Este recomandat sa eviti folosirea periutei de dinti a iubitului tau daca vrei sa ai parte de o igiena orala perfecta. Chiar daca locuiesti impreuna cu el este bine sa aveti fiecare cate o periuta si sa nu le schimbati intre voi.

Lama de ras

Lama de ras este un produs care ar trebuie sa fie pentru uz personal. Aceasta poate duce in timp la transmiterea herpesului genital si este mult mai periculoasa atunci cand intra in contact cu sangele. Lama de ras te poate face sa fii vulnerabila si in fata infectiilor cu stafilococ, a hepatitei sau a virusului HIV.

In toata aceasta lista mai putem include si cosmeticele cu pulverizator, fondul de ten lichid, pudra pulbere, fardurile de ochi, creioanele de ochi, creioanele de buze, ondulatorul de gene, peria de par, lacul pentru unghii dar si multe altele.

Este recomandat sa ai anumite produse pe care sa le folosesti doar tu. Nu este deloc in regula sa imparti aceste produse cu alte persoane si sa ajungi sa dezvolti anumite probleme. Tu esti singura persoana care se poate ingriji de asta.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *