L’Oreal Professional cu 40% reducere!

Sampon pentru par blond

Unu din momentele asteptate ale verii sunt reducerile pentru produsele profesionale folosite in saloanele de coafat pe care noi le putem cumpara din acest magazin online cu cosmetice L’oreal Professionnel. Tot aici vei gasi si alte brand-uri renumite la preturi avantajoase dar care momentan nu au niciun fel de reducere, urmand a va anunta dragele noastre de fiecare data cand se va ivi o astfel de ocazie.

La ce avem reduceri? Gama este larga, cuprinzand si sampoane, tratamente, tratamente leave-in, fixative, spume de par, fiole tratament, serum. serum de styling si chiar la produse destinate protectiei pe timpul verii.

Daca nu aveti suficient buget pentru a va cumpara toate tratamentele necesare pe timpul veri, puteti sa va rezumati doar la un singur sampon,dar destinat tipului dvs. de par. Am ales Samponul Loreal Absolut RepairSampon Loreal Professionnel Absolut Repair deoarece indeplineste marea majoritate a problemelor cu care ne confruntam mai toate femeile: par lipsit de stralucire, uscat, greu de coafat, sensibil si fata tinuta. Acesta repara in profunzime parul foarte deteriorat, restructureaza si protejeaza fibra capilara redandu-i forta, stralucirea si vitalitatea de care acesta are nevoie. Rezultatul va fi un par stralucitor indiferent ca este expus la soare sau nu, Sampon Sun Loreal Professionnel Solar Sublimehidratat la maxim si matasos.

Cea de-a doua optiune, Samponul Sun Loreal Solar Sublime se axeaza exact pe protejarea parului in anotimul cald si a diverselor activitati specifice sezonului: elimina rezidurile de sare, clor si nisip. Ofera protectie contra razelor UV si regenereaza parul in profunzime daca acesta este folosit cu regularitate. Este potrivit pentru toate tipurile de par si il gasiti in varianta de 250 ml.

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *