Laptopuri pentru studenti de Black Friday

Lenovo Ideapad G575GL

Studentii nu au bani pentru a investi in gadgeturi, dar totusi au nevoie de un laptop. De Black Friday sansa ca ei sa-si achizitioneze un laptop in jurul sumei de 1 500 lei creste substantial.

Astfel, laptopul HP 630 este un laptop foarte performant, avand un procesor Intel Core i3, venind echipat cu 4 GB de memorie RAM si un hard disk extrem de incapator, 500 GB, avand un display mare de 15.6 inch. Momentan se gaseste la un pret de aproximativ 1 700 lei.

Un laptop cu specificatii mai reduse, dar si cu pretul mai mic, este Lenovo Ideapad G575GL, ce poate fi gasit in acest magazin si in prezent la pret aproximativ de 1400 lei, putand ajunge la 1000 lei de Black Friday.

Ultrabook Sony Vaio la reducere inainte de Black Friday

Altex continua seria interminabila de reduceri la produse foarte cautate, dupa ce au sarbatorit 20 de ani de existenta prin ofere foarte avantajoase.

Astfel, cei de la Altex ofera o reducere consistenta de 400 lei la ultrabook-ul SONY VAIO SVT1312M1E. Un laptop foarte performant, ce are un display de 13.3 inch, fiind echipat cu un procesor Intel Core i3, memorie RAM de 4 GB, un HDD de 500 GB si un SSD de 32 GB. In plus, vine preinstalat cu sistemul de operare al momentului Windows 8.

Asadar, daca nu mai ai rabdare pana de Black Friday si 400 de lei ti se pare o reducere substantiala, poti achizitiona acum acest ultrabook la pretul de 3599.90 lei.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.