Kerastase Fusio-Dose – noile fiole tratament!

Fiole si booster-e pentru un tratament intesiv de la Kerastase

Din experienta proprie pot sa va spun ca stresul influenteaza intr-un mod foarte dur caderea parului sau in cel mai bun caz albirea acestuia prematur. Stim ca auzim si este usor sa primim sfaturi de genu “nu te mai stresa”, “traieste-ti viata” sau “las ca se rezolva de la sine” dar parca nu reusim sa ne indepartam nici macar 50% din gandurile cauzatoare de stres. Chiar daca lucrurile nu stau atat de bine pe cat ne-am fi asteptat, putem totusi sa ne ajutam prin folosirea produselor profesionale si de calitate. Barierea pe care o intalneam atat de des “se gasesc doar in saloanele profesionale” a disparut odata cu acest magazin online care ne aduce in atentie toate noutatile de care avem nevoie si care pune la vanzare cele mai bune brand-uri din industria tratamentelor de lux, cum ar fi: Kerastase, Label.M, L’oreal Professionnel, Sebastian, Joico si multi altii.

Azi vom discuta despre Kerastase si noile tratamente intensive sub forma de fiole. Dar aceste fiole nu sunt ca oricare altele. Am sa va spun si de ce. In primul rand trebuie sa stiti ca tratamentul intensiv se formeaza din amestecarea unui Booster Fusio-Dose Concentre cu o fiola Kerastase Fusio Dose. Le puteti diferentia prin culoarea specifica fiecarui tip de tratament si anume:

  • mov – pentru par vopsit sau decolorat,
  • portocaliu – pentru parul foarte uscat si sensibilizat,
  • verde – pentru parul slabit, deteriorat 
  • violet – pentru parul lipsit de vitalitate.

Mai mult, puteti face orice fel de combinatie de care considerati ca are nevoie parul dvs. Un exemplu ar fi combinarea unui Booster Kerastase Fusio Dose Booster Ionium (adica cel portocaliu pentru par uscat si sensibilizat) cu fiola concentrata de Kerastase Fusio-Dose Vita-Ciment ( adica cel verde pentru parul slabit). In acest fel, veti combina doua tipuri de tratamente care sa ajute mai multe probleme ale parului dvs in acelasi timp. Puteti urmari tabelul de mai jos pentru a va lamuri.

Tratament intensiv Kerastase Fusion DoseTratament intensiv pentru par Fison Dose pentru par slabit

Pretul per Booster este doar de 11 Ron si cel pentru fiola de 24 Ron. Pentru un tratament intens nu veti plati decat 35 Ron ceea ce mi se pare mai mult decat convenabil. Iar tratamentul il puteti folosi macar 1 data pe saptamana iar rezultatele se vor vedea cu siguranta. Le puteti achizitiona din acest magazin online de tratamnte si produse profesionale.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *