Pardoseli Ucrete – avantaje si locuri de intrebuintare

Atunci cand vorbim despre podele industriale, profesionistii din domeniu aleg, din ce in ce mai mult, sistemele epoxidice, iar motivele sunt destul de puternice. Aplicarea de pardoseli Ucrete este o varianta ce ofera multe avantaje ce tin de rezistenta, precum si o flexibilitate din punct de vedere al aplicatiilor la care pot fi folosite aceste pardoseli.

Straturile poliuretanice Ucrete sunt o varianta premium a pardoselilor poliuretanice simple, fiind de altfel si o investie foarte bune. Orice cheltuiala este amortizata fara probleme atunci cand rezultatul este unul de lunga durata, lucru garantat si in cazul pardoselilor Ucrete.

Topul avantajelor

In primul rand, pardoselile Ucrete pot fi folosite pentru o gama larga de spatii si unitati, asa cum sunt cele de procesare, depozitare si productie. Industriile in care aceste pardoseli Ucrete se potrivesc de minune sunt urmatoarele:

 • Fabrici de productie si procesare de bauturi alcoolice;
 • Industria medicala generala si veterinara;
 • Industria alimentara;
 • Industria farmaceutica;
 • Fabrici de prelucrare chimica;
 • Industria electronica;
 • Hypermarketuri si supermarketuri;
 • Cantine si bucatarii industriale;
 • Depozite de diferite tipuri si dimensiuni;
 • Hoteluri;

Totusi, ce este de fapt tehnologia Ucrete?

Avand cateva zeci de ani de la dezvoltarea sa, Ucrete este o tehnologie aplicata in industria pardoselilor poliuretanice. Un alt avantaj al acestor straturi este ca pot fi aplicate atat pentru spatiile noi, cat si pe suprafetele deja existente.

Aplicarea stratului de Ucrete se relativ rapid si nu necesita substante sau straturi suplimentare de etanseizare. Orice podea devina neteda si etansa pentru foarte mult timp utilizand aceasta tehnologie.

Stratul Ucrete a fost dezvoltat din nevoia de a produce o alternativa mai buna la alte podele sau modalitati de etanseizare a acestora. Rezistenta Ucrete se regaseste pe mai multe planuri, printre care putem anumera:

 • Rezistenta la substante chimice;
 • Rezistenta la bacterii;
 • Rezistenta la uzura si impact;
 • Rezistenta la lichide;
 • Rezistenta la imbatranire;
 • Rezistenta la temperaturi extreme.

Pe langa rezistenta, cand vorbim de pardoseli Ucrete, automat vorbim si despre un nivel foarte inalt de antialunecare, precum si despre o curatare foarte rapida si usoara a acestora.

Ucrete foloseste o tehnologie unica de poliuretan, care ofera rezistenta exceptionala la socuri mecanice si termice extreme, oferind o solutie de pardoseala durabila pe termen lung.

Ucrete a fost testat la multe temperaturi, precum si la contact cu cele mai puternice substante chimice. La toate aceste incercari, pardoselile Ucrete au trecut testul cu brio.

Aplicarea pardoselilor Ucrete se face destul de rapid, iar uscarea si fixarea corespunzatoare nu sunt afectate de temperaturile din mediul inconjurator. In plus, stratul poate fi aplicat chiar si daca betonul are doar cateva zile de cand a fost turnat, fiindca tehnologia Ucrete este caracterizata si de o rezistenta foarte buna la umezeala. Pe langa asta, stratul Ucrete produce foarte putine emisii in timpul aplicarii, fiind astfel sigur pentru sanatatea umana.

Pardoseli Ucrete pentru orice spatiu

Pardoselile Ucrete de calitate superioara pot fi realizate si la noi, atat timp cat apelam la o firma specializata in asta. Echipa Pardoseliindustriale.ro ofera o gama profesionala de servicii de etanseizare si aplicare de pardoseli, printre care regasim la loc de cinste si tehnologia Ucrete.

Mai multe despre Ucrete si avantajele sale gasim si pe pardoseliindustriale.ro, kilometrul zero pentru toti cei ce sunt interesati de pardoseli etanse si extrem de rezistente pentru diferitele spatii industriale (si nu numai) pe care le detin.

Contact

Str. Drumul Taberei 87A, București 61371

0766.526.542

office@pardoseliindustriale.ro

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *