Containere 1000 litri pentru produsele alimentare lichide de la Schoeller Allibert!

5602200626

Indiferent de domeniul de activitate, logistica este extrem de importanta, motiv pentru care in prezent avem puse la dispozitie o multime de solutii logistice performante si fiabile din toate punctele de vedere, chiar la preturi foarte avantajoase.

Unul dintre cele bune exemple in ceea ce priveste logistica, se refera la containerele IBC, containere care aduc extrem de multe beneficii domeniilor de activitate carora li se adreseaza, motiv pentru care este una dintre cele mai folosite si populare solutii logistice din acest moment.

Astfel de containere IBC de 1000 litri si multe altele, le puteti gasi la unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de ambalare din plastic returnabil din lume, Schoeller Allibert, companie care si-a format un adevarat renume in aceasta industrie.

Aceasta companie dispune de multiple sedii in toata lumea, mai exact in urmatoarele tari: Austria, Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie si Statele Unite. De asemenea, aceasta companie ofera cele mai profesioniste, sigure si durabile solutii logistice motiv pentru care este solicitat de catre marea majoritate a firmelor care activeaza in domenii precum cel alimentar, industria agriculturii, bauturilor racoritoare, si asa mai departe.

Pe langa containerele IBC, gama totala de produse este una extrem de variata, fiind impartita in: containere mari pliabile (FLC), lazi pliabile (FSC), boxpaleti rigizi din plastic, navete si tavi pentru industria bauturilor, containere stivuibile, navete dublu stivuibile, galeti certificate ONU pentru manipularea substantelor periculoase, containere IBC pliabile pentru manipularea lichidelor, paleti din plastic si carucioare pentru manipularea navetelor, toate acestea avand un raport pret/calitate mai mult decat excelent.

In ceea ce priveste containerele IBC, aceastea au schimbat cu totul modul in care lichidele  in special, sunt depozitate, fiind cea mai utilizata solutie in acest sens.  Aceste tipuri de containere sunt produse si de catre cei de la Schoeller Allibert, producatorul de solutii logistice cel mai important de pe piata solutiilor logistice.

Exista mai multe motive pentru care sunt folosite astfel de containere, precum:

  • Solutie foarte eficienta in ceea ce priveste depozitarea si transportul produselor alimentare lichide, avand un volum foarte mare de incarcare si o structura foarte rezistenta ceea ce le face extrem de utile in acest sens.
  • Containerele sunt realizate din materiale superioare calitativ, avand o durata de utilizare foarte mare. Daca un container este folosit conform instructiunilor, durata sa de utilizare este una nedeterminata, ceea ce il face excelent ca investitie in materie de solutii logistice.
  • Usurinta in manipulare cu ajutorul utilajelor speciale, efortul fizic depus fiind minim.
  • Ofera protectie sporita pentru alimentele lichide depozitate, astfel ca produsele vor putea fi transportate in deplina siguranta pana la destinatie.
  • Sunt prietenoase cu mediul datorita faptului ca discutam despre solutii returnabile si reciclabile, ceea ce ajuta extrem de mult in lupta pentru protejarea mediului inconjurator.
  • Ajuta la indeplinire tuturor conditiilor de igiena care trebuie respectate pe tot parcursul depozitarii si transportului catre destinate a produselor alimentare lichide.

Toate produsele disponibile pe site-ul celor de la Schoeller Allibert, sunt solutii inovatoare si special gandite astfel incat sa putem contribui la creearea unei lumi mai bune. Avem de-aface cu solutii de ambalare returnabile si durabile dar si reciclabile, cu ajutorul carora se pot reduce timpii de transport dar si costurile de transport si ambalare, cu ajutorul unei game complete si foarte variate, fabricate din cele mai bune materiale, avand peste 1000 de produse disponibile online, la un simplu click distanta.

Cele mai importante beneficii aduse de catre cei de la schoellerallibert.com, constau in: calitatea net superioara comparativ cu alte produse similare, durabilitatea si eficientizarea unei organizari mult mai bune in ceea ce priveste depozitarea, transportul si vanzarea, reducerea costurilor de transport, imbunatatirea imaginii firmei dumneavoastra prin faptul ca folositi produse care sunt in beneficiul mediului inconjurator, fiind reciclabile.

Fie ca aveti o afacere in domeniul agriculturii, in domeniul alimentar si asa mai departe, o buna organizare va ajuta cu siguranta orice firma astfel incat sa poata presta servicii de cea mai buna calitate, avand rolul de a eficientiza sarcinile, fiind astfel desfasurate mult mai rapid. In cazul produselor celor de la Schoeller Allibert, utilizarea lor va duce la acoperirea unui flux mult mai mare de clienti prin simplul fapt ca produsele ajung mult mai repede pe raft, dar si intr-o canitate mai mare. Aceste solutii pentru manipulare si transport marfa enumerate mai sus au fost gandite astfel incat sa poata facilita activitatile ce tin de depozitare si tranport, usurand astfel si munca fizica depusa de angajati.

Transportul si depozitarea marfurilor este extrem de importanta, in special din punctul de vedere al sigurantei, ceea ce inseamna ca fiecare dintre dumneavoastra, trebuie sa tineti cont de solutiile de ambalare si transport pe care le utilizati.

Acestea fiind spuse, in cazul in care sunteti in cautarea celor mai bune solutii pentru ambalare si depoiztare, trebuie sa incercati produsele Schoeller Allivert care vor eficientiza tot ce tine de manipularea si depozitarea marfurilor. Sunteti invitati sa accesati site-ul acestora pentru a vizualiza gama completa de produse si cu siguranta tot ceea ce aveti nevoie pentru depozit sau pentru transport veti gasi aici la numai un simplu click distanta.

Daca veti opta pentru afacerea dumneavoastra la produse si servicii superioare calitativ, veti putea la randul vostru sa prestati de asemenea servicii si sa comercializati pentru clienti produse de cea mai buna calitate si bineinteles, la preturi avantajoase.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *