Topul filmelor aspru criticate dar pe care ar trebui sa le vezi

Gusturile nu se discuta! Dupa aceasta premisa trebuie sa iei deciziile atunci cand vine vorba de filme. Indiferent de cate aprecieri ar primi un film tot vor exista critici la adresa lui. Nu trebuie sa te uiti la un film doar pentru faptul ca a primit cele mai multe aprecieri. Tu esti singurul in masura sa decida ce film trebuie sa urmareasca.  Chiar  daca un film aduna foarte multe critici ar trebui sa ii dai o sansa. Iata care sunt filmele cele mai aspru criticate:

Love, Simon

Acest film are la baza povestea unui tanar adolescent de 16 ani care isi descopera identitatea sexuala in liceu.  Acesta doreste sa le spuna membrilor familiei dar si prietenilor ca este homosexual si ca s-a indragostit de un baiat cu care discuta online.  Intr-o zi unul dintre emailurile sale ajunge pe maine gresite si Simon ajunge sa fie santajat.

Jonathan

Jonathan este un film stiintific care arata modul in care un om se poate schimba atunci cand isi intalneste dragostea. Personajul principal este interpretat de Ansel Elgort care joaca rolul a doi frati care traiesc in acelasi corp. Jonathan este arhitect si are un stil de viata sanatos pe cand John nu are nicio idee despre ca ar trebui sa faca cu viata sa , mai ales ca este parasit si de iubita. Este o drama interesanta care sigur te va captiva.

Frank & Lola

Nu este o poveste clasica de iubire deoarece filmul arata cum o intalnire neasteptata reuseste sa ii marcheze viata bucatarului sef Frank. Mai exact, Lola o tanara ajunge sa treaca pragul unui restaurant din Las Vegas in care bucatar sef este Frank, de atunci incepe povestea de dragoste a celor doi. Dupa un timp Lola il inseala iar Frank ajunge sa isi piarda mintile.

Just Wright

Povestea incepe cu o simpla relatie intre o fizioterapeuta si un jucator NBA care ajunge sa se transforme intr-o poveste de dragoste.  Relatia celor doi este un simpla dar care ajunge sa se complice atunci cand cea mai buna prietena a lui Leslie ajunge sa se indragosteasca si ea de Scott McKnight.  In acel moment lucrurile devin tot mai complicate deoarece Leslie este in stare sa renunte la dragostea ei in detrimentul prieteniei. Cu siguranta este un film pe care poti sa il vezi intr-o seara de vineri alaturi de partenerul tau.

Chef

Filmul Chef are la baza povestea lui Carl Casper, un bucatar sef care isi pierde slujba de la restaurantul in care lucreaza si este nevoit sa iti gaseasca drumul in viata.  Odata ce ajunge in Miami alaturi de fosta sa sotie si de fiul sau va ajunge la ideea ca doar daca isi afla radacinile isi va putea da seama de parcursul pe care il va avea.

The Count of Monte Cristo

In mod sigur ai citit cartea dar te asigur ca filmul merita vazut. Edmond Dantes are o viata tumultoasa mai ales atunci cand ajunge sa fie inchis pe nedrept in inchisoare. Acesta planuieste sa evadeze si sa se razbune pe toti oamenii care i-au facut rau.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *