Zodiile pe care nu trebuie sa le enervezi niciodata

Zodiile pe care nu trebuie sa le enervezi niciodata

Stii care sunt persoanele pe care nu trebuie sa le enervezi niciodata? Ei bine, in cele de mai jos avem o lista pentru tine si poti descoperi daca te numeri printre acestea. Cu siguranta toate aceste persoane te vor invata o lectie mai aspra pe care nu vei uita niciodata.

Toate persoanele mentionate mai jos nu vor tine cont ca esti prietenul lor si se vor comporta cu tine destul de neplacut.

Iata care sunt persoanele pe care nu trebuie sa le enervezi

Gemeni

Nativii Gemeni sunt cei mai de temut oameni.  Pe acestia nu trebuie sa ii superi sub nicio forma. Atunci cand ii vei deranja cu ceva cu siguranta vor exagera si te vor face sa te simti prost. Principalul mod in care isi vor exprima supararea in legatura cu ce i-a deranjat va fi sa te injoseasca si sa transmita mai multe barfe despre tine in mod public.

Te vor mentiona ori de cate ori vor avea ocazia si vor spune tuturor ceea ce le-ai facut. Gemenii sunt in stare chiar sa construiasca o adevarata campanie de PR doar pentru a se razbuna pe tine.

Balanta

Nu vei stii niciodata ca ai suparat o Balanta deoarece nu iti va spune nimic in acest sens. Vei vedea doar ca va pastra distanta de tine si ca pentru foarte mult timp te va ignora complet. Balanta este semnul dreptatii si al echilibrului si de aceea te vor face sa platesti daca le-ai gresit cu ceva. Vor vrea sa se razbune ori de cate ori vor avea ocazia si vor incerca sa te faca sa te simti prost pentru tot ce ai facut.

Pesti

Pestii te vor rani exact unde te doare cel mai tare. Supararea lor este pentru totdeauna si se vor razbuna de indata ce vor avea aceasta ocazie. Indiferent de relatia pe care o ai cu nativul Pesti acesta isi va dori sa te raneasca.

Nu va incerca sa te distruga dar va face tot ce ii sta in putinta pentru a se razbuna asa cum stie mai bine. Nu vor uita niciodata cu ce le-ai gresit si nu te vor mai privi ca pe un prieten loial si de incredere.

Nativii Pesti nu vor mai avea incredere in tine si te vor trata ca pe un strain.

Scorpion

Scorpionii sunt luptatori agresivi si daca ii tradezi sau daca ii minti te vor trata foarte urat. Acestia te vor urmari si vor incerca sa se razbune prin toate mijloacele posibile. Iti vor distruge reputatia si nu se vor uita in urma.  Scorpionii vor intervenii in relatiile tale fara sa stea pe ganduri. Vor apela la strategii care sa te injoseasca si vor cauta sa dobandeasca putere. Nu trebuie sa ii superi pe acesti nativi daca vrei sa ai parte de o viata linistita si frumoasa. Nu vor uita usor si vor cauta sa iti faca rau ori de cate ori vor avea ocazia.

Toate aceste zodii vor cauta sa se razbune pe tine atunci cand le-ai gresit. Cel mai bine este sa nu stai in calea lor si sa incerci sa pastrezi o relatie cat mai relaxata cu ei.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *