Cum se intretin extensiile de par?

intretinere extensii par

Chiar daca gurile rele spun ca intretinerea lor este una dificila, realitatea este oarecum diferita si nu implica operatiuni anevoioase. Indiferent de natura extensiilor aplicate la nivelul parului vostru, este fundamental sa nu va pieptanati in momentele in care parul este inca umed. Riscati ca extensiile sa se degradeze sau, in cel mai rau caz, sa se desprinda si sa fiti in postura de a nu le mai putea folosi.

Se recomanda utilizarea unei perii de par natural pe care o veti folosi la descurcarea extensiilor. De asemeni exista si numeroase magazine de hair style unde exista produse speciale pentru ingrijirea extensiilor, ca de exemplu aceasta perie profesionala, perfecta pentru styling si coafare, care prelungeste durata de viata a extensiilor si impiedica ruperea firelor. Se recomandata folosirea ei pentru toate tipurile de par: subtire, fin, mediu, gros.

In ceea ce priveste produsele de ingrijire si stilizare a parului, evitati pe cat se poate fixativul si spuma de par, ambele avand rolul de a fixa parul insa, in acelasi timp, vor usca radacinile si vor deteriora firele de par.

Marea dilema: pot sau nu sa imi vopsesc extensiile?

Raspunsul este “da”, insa este recomandat ca extensiile utilizate sa fie de calitate superioara, de preferat din par natural. Orice produs replica a parului natural dispune de o cu totul si cu totul alta textura si, implicit, de alte proprietati.

In cazul vopsirii parului si a extensiilor, este foarte probabil ca vopseaua folosita sa afecteze calitatea unor extensii confectionate din materiale sintetice, totul culminand cu un aspect inestetic al parului vostru.

Extensii Clip On VIP Blond Deschis

Extensiile Clip On Vip blond iti ofera volum si o stralucire a parului de invidiat!

Extensii Clip On Vip blond

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *