Tendinte fashion pentru femei in primavara anului 2018

Tendinte fashion pentru femei in primavara anului 2018

Se apropie tot mai repede timpul pentru inlocuirea hainelor groase de iarna cu un set putin mai subtire, de primavara. Ce se poarta anul acesta, in 2018? Ei bine, tendintele nu s-au schimbat foarte mult de anul trecut, insa in principiu, sunt cateva recomandari pe care ar fi bine sa le retineti:

1) Auriul nu este o culoare kitsch-oasa atat timp cat este nuanta potrivita. Alegerea nuantei potrivite este problematica, intrucat trebuie sa fie in relatie complementara cu culoarea pielii, tocmai pentru a nu strica cu totul tinuta.

2) Nu uitati ca primavara, chiar daca promite temperaturi mai mari si precipitatii mai putine, este totusi un sezon cu fluctuatii mari de temperatura. Altfel spus, indiferent de trenduri si de tendinte, hainele mai groase nu trebuie sa lipseasca din garderoba voastra. Un pulover simplu ca cel de mai jos e solutia perfecta pentru diminetile sau serile friguroase.Temperaturile fluctueaza oricum destul de mult in aceasta perioada, deci nu are rost sa riscati sa raciti.

3) Treningurile nu sunt o rusine, ba chiar sunt o necesitate. Desigur, se recomanda treninguri in culori feminine, care sa fie confortabile si care sa nu irite pielea. Majoritatea fetelor/femeilor care fac sport in aer liber nu au nevoie de echipament profesional, ci mai degraba de un trening moale, dar rezistent, care sa poata fi folosit si in perioada rece. Nu e neaparat o chestiune de trenduri, ci mai degraba o alegere practica pentru femeile care vor sa-si mentina sanatatea si care vor sa arate bine cu ajutorul sportului.

4) Anul acesta revine din nou la moda combinatia alb-negru, doar ca nu in forma simpla, ci mai degraba sub forma de carouri, de “tabla de sah”. Creatorii de moda recomanda alegerea unei tinute cu modele geometrice complicate, dar care sa fie simetrice, dar numai si numai in functie de tipul corpului. De exemplu, femeile plinute for evita carourile si se vor orienta mai degraba spre rochii albe cu linii negre si viceversa;

5) Botinele cu toc mediu sunt o alegere buna, mai ales pentru zilele in care nu este umezeala afara. Daca va orientati din timp, aveti sanse sa gasiti botine ieftine pentru femei online, care sa fie la reducere, inainte ca stocurile de primavara sa fie actualizate. In 2018 se poarta culorile puternice cu nuante pamantii, insa numai daca restul tinutei nu contine culori eclectice deschise.

6) Nu in ultimul rand, culorile vii sunt o alegere buna pentru perioada de primavara. Orientati-va spre tinute lejere, dar decente, care sa va permita sa va miscati liber atat in zilele mai friguroase, cat si in cele mai calduroase. Oricum au loc fluctuatii de 10-15 grade dimineata si seara, deci e bine sa fiti pregatite pentru orice fel de temperaturi si conditii atmosferice.

 

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *