Sfaturi pentru alegerea covorului pentru sufragerie

Sfaturi pentru alegerea covorului pentru sufragerie

Sufrageria este locul cel mai circulat din locuinta. Copiii si intreaga familie populeaza aceasta incapere si trebuie sa fie decorata cu multa atentie. Cu totii iubim covoarele deoarece ofera un plus de eleganta sufrageriei si trebuie sa stii cum sa le alegi in functie de pozitionarea lor. Alegerea covorului pentru sufragerie este cu siguranta un proces care are nevoie de toata atentia ta.

Sfaturi pentru alegerea covorului pentru sufragerie

Covorul trebuie sa se curete usor

O camera care este atat de expusa asa cum este sufrageria trebuie sa aiba elemente de décor specifice. Alegerea covorului in aceasta incapere nu este niciodata simpla si mai ales daca nu iti doresti sa cureti covorul in fiecare zi de pete si de murdarii.

Daca esti in cautarea unor covoare de sufragerie este necesar sa aloci atentie materialului din care sunt realizate.

Alege un covor in una din culorile deja existente in sufragerie

Un covor trebuie sa fie ales si in functie de  culorile care sunt deja prezente in locuinta ta. Poti sa alegi o nuanta mai puternica daca vrei ca acesta sa fie punctul de atractie al incaperii. Daca vrei sa pastrezi o atmosfera mai armonioasa si mai calda atunci este recomandat sa optezi pentru o culoare care exista deja in camera, asa cum ar fi nuanta pieselor de mobilier sau cea a tapetului.

Alege covoare cu motive florale

Foarte multe persoane opteaza pentru stilul vintage in sufragerie iar asta inseamna sa aiba parte si de interioare in acelasi stil. Covoarele cu motive florale atrag foarte tare atentia si se potrivesc de minune interioarelor in stil vintage. Iti poti pozitiona covorul chiar in mijlocul incaperii daca vrei sa ai parte de o locuinta perfecta in care sa te simti bine.

Covorul trebuie sa fie calduros

Atmosfera din sufragerie este data de detalii. Covoarele cu fir lung ofera o senzatie de caldura si de comoditate. Daca ai in living un semineu atunci cu siguranta peisajul de care vei avea parte va fi unul perfect si cald.

Alege covorul in functie de dimensiune

Ca sufrageria sa aiba un aspect perfect este necesar ca dimensiunea covorului sa fie una potrivita. Suprafata este foarte importanta si nu trebuie sa fie prea mare daca sufrageria ta are dimensiuni medii. Daca in schimb ai o sufragerie cu o dimensiune mare atunci si covorul trebuie sa fie la fel de mare.

Spatiul pe care il ai disponibil este si el important, alege un covor rotund sau oval pe care il poti pozitiona doar in zona canapelei sau a masutei de cafea.

Alege covoare uni

Covorul intr-o singura culoare este potivit pentru sufrageriile cu peretii cu modele. Daca in schimb peretii din sufragerie sunt decorate cu tapet cu model sau daca exista draperii inflorate atunci este normal sa alegi un covor in nuante neutre. Nu incarca incaperea si nu crea o atmosfera mult prea obositoare.

Alegerea covorului pentru sufragerie este cu adevarat un proces dificil. Ai nevoie sa iei in calcul toate aspectele si sa faci cea mai potrivita alegere pentru tine.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *