Se lanseaza Samsung Galaxy S3 sau iPhone 5 ?

iphone5

1. Urmatoarele luni sunt printre cele mai anticipate cand vine vorba de avans tehnic in domeniul telefoanelor mobile, mai ales ca se asteapta lansari ale unor produse indelung discutate cum ar fi Samsung Galaxy S3 sau iPhone 5. Imbunatatirile cu care vor veni acestea, vor afecta intreaga piata de telecomunicatii mondiala. Daca lansarii primului dintre acestea, reprezentant cea de-a treia generatie de smartphone-uri Galaxy  de la Samsung, se apropie. in doar cateva zile vom stii cum arata si care sunt imbunatatirile aduse modelului S2. Ce asteptari exista? Ei bine, acestea sunt pe cat de variate, pe atat de mari.

Posibilitatile sunt practic nelimitate. Samsung Galaxy S3 va fi probabil cel mai subtire telefon din seria Galaxy si poate chiar mai frumo ca design decat mult asteptatul iPhone 5. Se asteapta ca harware-ul sa fie de ultima generatie, dar cele mai mari imbunatatiri vor veni probabil pe partea de software.

Cea ma asteptata dintre acestea este tehnologia de networking LTE, considerata a fi un plus categoric adus telefonului, tinand cont ca mult sunt de acord ca aceasta tehnologie este cea mai de viitor cand vine vorba de networking. Daca Samsung integreaza aceasta tehnologie in noul galaxy, va fi probabil, primul telefon de pe piata care sa faca asta.

Apple si-a impus tehnologia proprie pe piata putin cam mult, daca ma intrebi pe mine. Samsung a luat o alta cale care din punct de vedere tehnologic nu a fost la fel de impunatoare, insa un serviciu Cloud cu tehnologie LTE integrata este o schimbare in acest sens. Acum Samsunt este lider de piata in domeniu smartphone-urilor. sa vedem daca va ramane la fel si dupa lansarea lui Galaxy S3, si daca acesta se va ridica la cotele promise de iPhone 5.

2. Circula pe internet tot felul de informatii despre mult anticipatul telefon Samsung Galaxy S3, care se presupune ca va fi lansat pe 22 mai. Se presupune ca acesta va fi dezvoltat sa creeze o competitie solisa ultimului iPhone, precum si a celul care urmeaza sa se lanseze anul acesta. Dupa relativ recenta lansare a lui Nexus, atentia utilizatorilor a fost putin deviata de la urmatorul telefon din seria Galaxy.

Se presupune ca Samsung Galaxy S3 va avea un ecran de 4.6 inch , deci ceva mai mare decat cel al S2-ului (4.3 inch) si va fi produs cu o noua tehnologie numita FOLED care va permite o rezolutie de 1280×720. Motivul probabil pentru alegerea acestei tehnologii este consumul mai mic de putere si flexibilitatea ecranului (acesta va putea fi curbat, ceea ce este o noutate absoluta pe piata).

Ca sistem de operare, evident ,The Samsung Galaxy S III va folosi Android Ice Cream Sandwich, care este ultimul si cel mai performant Android al celor de la Google. Baza de date cu applicatii disponibile nu este la fel de mare ca a celor de la Apple, dar cu siguranta sunt destule chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre utilizatori

Camera incorporata va ajunge probabil la 12 MP. Dar Samsung doreste sa imping inovatia si mai departe si sa adauge un senzor de 1/2.3 inch, care va imbunatatii considerabil calitatea imaginilor.

Pe ansamblu, Samsung Galaxy S3 va mentine daca nu chiar va intari pozitia Samsung pe piata telefoanelor de ultima generatie. Asteptarile sunt mari, si speculatiile sunt multe. Insa pentru a vedea cate dintre aceste zvonuri se adeveresc si cate raman in asteptare, mai trebuie sa treaca inca cateva saptamani.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.