Cele mai frumoase cadouri de 8 Martie, ziua femeii

Cele mai frumoase cadouri de 8 Martie, ziua femeii
5 (100%) 1 vote

Primavara incepe in luna martie, o luna capricioasa si imprevizibila, dar in celasi timp delicata si cu o inundatie de buchete cu flori si cadouri. 8 Marie – Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita cu mare fast de toata lumea, atat de femei cat si de barbati.

Daca esti barbat, nu uita sa colinzi magazinele pentru a te putea aproviziona din timp cu cadourile preferate pentru sotia ta, mama si soacra, prietene, pentru tinerele fete, pentru colege sau pentru surori. Cel mai important de stiut, atunci cand vrei sa daruiesti ceva, acest lucru trebuie sa fie exclusiv si unic, deoarece sunt cadouri ce raman in memoria posesoarelor.

Si daca nu este prea mult, pe langa flori te poti gandi sa daruiesti o carte, un city break, o lejerie intima, un costum sexy sau ceva mult mai special, insa aceste cadouri nu pot fi oferite oricum ci in functie de atasamentul pe care il ai fata de fiecare persoana in parte.

Pe baza situatiei, in cazul in care trebuie sa daruiesti, o poti face in functie de ceea ce stii ca persoana in cauza este interesata. Spre exemplu, poti darui o carte unei prietene dragi sau unei colege. Poti pleca cu iubita intr-un circuit city break, oferindu-i placerea de a vizita orasul preferat. Daca stii ca iubita iubeste arta, poti merge sa vedeti o piesa de teatru pe care isi doreste sa o vada.

Un costum sexy, o lenjerie intima

Compleu Splash set
Daca iubita ta vrea sa petreceti ziua si implicit seara impreuna, doar voi doi, atunci cadoul ar trebui sa fie lenjeria intima, pe care o poate proba in prezenta ta. Un cadou special ar trebui sa fie un costum sexy, un neglijeu sau compleu erotic, bodystocking sau corset care sa o avantajeze. Valoarea darului nu conteaza, importanta este calitatea si ceea ce simbolizeaza.

Flori, ciocolata sau un bilet la spectacol

Pentru mama ta si soacra, cadoul special at trebui sa fie florile si ciocolata sau o cutie de bomboane. Studentii pot oferi o ciocolata si o floare si in acelasi timp un bilet la un spectacol sau o plimbare, o ceasca de ceai sau de cafea la o cafenea mai speciala.

flori de 8 martie
Florile nu trebuie sa fie invelite. Acestea pot fi legate cu o panglica usoara si pentru ca e 8 Martie, cele mai frumoase flori de sezon sunt lalelele, freziile si zambilele. Trandafirii lasa-i pentru o alta ocazie speciala, deoarece acum e primavara, iar femeile sunt bucuroase sa primeasca flori de sezon, insa trebuie sa tii cont de preferintele si gusturile fiecarei persoane in parte.

In cazul in care uneia dintre aceste persoane apropiate nu-i plac florile de sezon, atunci va trebui sa te orientezi spre trandafiri. Acestia sunt potriviti pentru orice ocazie.

Inainte de a incepe sa te implici in mod direct in cumpararea cadourilor, este important sa decizi ce cadou special ar trebui sa primeasca fiecare persoana in parte. Un cadou pentru mama ar trebui sa fie sarcina principala si cadoul cel mai special. Apoi urmeaza iubita sau sotia, sora si restul de prietene si colege.

Tu ce cadou vrei sa ii faci de 8 Martie?

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *