Interviu cu un proprietar de magazin online

iubesti.ro: Buna ziua, va multumim ca ati acceptat sa ne dati un interviu. Va rugam sa ne spuneti cateva cuvinte despre dumneavoastra.
A.I.: Buna ziua, numele meu este Adrian Ionescu si am 34 de ani. Activez pe piata online din 2008 si detin cateva magazine online de haine si lenjerie intima.

iubesti.ro: De ce ati ales acest domeniu, dumneavoastra fiind barbat? Credeam ca domeniul “fashion” este rezervat femeilor.
A.I.: Sigur, ar putea parea ca nu e un domeniu prea “masculin”, dar sa nu va ganditi ca daca sunt “proprietar de magazin de haine” inseamna ca eu fac totul. Nu, nici pe departe. In realitate, firma are peste 50 de angajati, in majoritate doamne si domnisoare. Cand vine vorba de achizitii si de simtit “pulsul” modei, chiar daca pot spune ca ma pricep intr-o oarecare masura, nu as putea sa iau locul unei persoane de sex feminin.

iubesti.ro: Ce vindeti in magazinele dumneavoastra mai exact?
A.I.: In locul unui magazin care sa cuprinda toata gama de imbracaminte, accesorii si incaltaminte, am ales sa deschidem patru magazine specializate. Un magazin cu lenjerie intima, unul pentru haine de zi cu preturi accesibile si un magazin de incaltaminte, posete si accesorii. Al patrulea este lansat recent si este dedicat cadourilor luxoase si produselor exclusiviste. Avem rochii de seara de designer, lenjerie intima de lux si cateva modele de posete pe care in mod normal le-ati gasi numai la Paris si Milano.

iubesti.ro: O sa revin putin la o idee anterioara – care este rolul unui barbat intr-o afacere care vinde in general produse feminine?
A.I.: Magazinele online au o structura diferita fata de cele “fizice”. In cazul nostru am pus accent pe o organizare impecabila, pe suportul oferit clientilor, pe livrari facute la timp si pe o evidenta stricta a stocurilor. Nu spun ca o doamna nu s-ar descurca sa faca toate astea, dar negocierea cu furnizorii, cu transportatorii, partea tehnica a proiectelor sunt atat de solicitante incat ar fi pacat ca o femeie sa isi piarda timpul cu asa ceva.

iubesti.ro: Observ ca apreciati femeile. Spuneti lucruri frumoase despre doamne doar pentru ca dati interviu unei reviste “feminine”?
A.I.: Ah, nu are legatura cu tema revistei dumneavoastra ci mai degraba cu convingerile mele. Cred ca fiecare om trebuie respectat in egala masura, indiferent de s**, religie sau culoare. Exista in mod clar diferente intre barbati si femei – barbatii sunt mai buni la partile tehnice, femeile sunt mai bune la partile artistice, dar per total cred in egalitatea intre s***.

iubesti.ro: Sa revenim la magazinele dumneavoastra. Ce prefera femeile in vara aceasta? Cumpara mai mult decat anul trecut?
A.I.: Cu siguranta doamnele din Romania au inceput sa prinda incredere in comertul online. Am vazut ca au crescut vanzarile atat in magazinele noastre cat si in magazinele competitorilor. Asta nu poate decat sa ne bucure si sa ne incurajeze sa venim cu produse noi. Ce produse prefera femeile vara aceasta? Surprinzator, indiferent de anotimp, lenjeria intima de lux se vinde cel mai bine. Vara aceasta a fost o mica “explozie” in vanzarile de lenjerie si costume de baie. Aceasta poate fi o urmare a promovarii noastre sau a dorintei doamnelor si domnisoarelor de a se simti mai bine in pielea lor. Stim ca o piesa de lenjerie intima extraordinara va face pe cea care o poarta sa aiba un plus de incredere in ea insasi.

iubesti.ro: Stiti destule lucruri despre femei, sunteti casatorit?
A.I.: Nu sunt casatorit, dar am relatie de lunga durata, urmeaza sa facem pasul decisiv in curand. Si ca sa va raspund inainte sa ma intrebati – nu este nici angajata si nici clienta a magazinelor pe care le detin.

iubesti.ro: O ultima intrebare, de data aceasta legata tot de magazine – Care sunt problemele intampinate cel mai des in cadrul afacerii pe care o conduceti?
A.I.: Cel mai des ne lovim de lipsa de incredere a clientilor. Majoritatea au cumparat deja o bluza, un pantalon sau o rochie dintr-un magazin online si au fost dezamagiti de produs si de calitatea serviciior. Incercam sa oferim cat mai multe informatii, avem tabele de marimi si chiar masuram personal fiecare produs pentru ca cea/cel care face comanda sa aiba cat mai multe date. In rest nu sunt probleme pe care sa nu le putem rezolva in cel mai scurt timp. Dupa cinci ani de activitate ne-ar fi rusine sa ne “mandrim” cu probleme.

iubesti.ro: Va multumesc pentru timpul acordat si va urez succes!
A.I.: Si eu va multumesc, a fost o placere sa discut cu dumneavoastra.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *