Functile noului Galaxy S 3

Samsung Galaxy S3

Despre ultima inovatie a celor de la Samsung in domeniul telefoanelor mobile,  Galaxy S 3, se spune ca ajunge la un asemenea nivel de performanta incat iti poate recunoaste trasaturile fetei, gesturile si timbrul vocal. Mai mult, este promovat pe piata ca fiind un telefon prietenos, care isi cunoaste utilizatorul, adaptandu-se la nevoile acestuia. Comoditatea inainte de toate – acesta este deviza dupa care designerii si dezvoltatorii de la Samsung au creat noul Galaxy. Unele trasaturi sau abilitati ale telefonului includ detectarea retinala: functia Smart Stay identifica prin camera frontala, modul de operare al telefonului, adica recunoaste activitatea pe care o desfasurati si in functie de retina, regreala luminozitatea display-ului.

samsung galaxy s3

O alta functie la fel de utila este S Voice, un raspuns practic la o inovatie adusa de iPhone cu cateva luni in urma, care detecteaza vocea utilizatorului si raspunde la comenzile acestuia, facilitatd usurinta de folosire in masina de exemplu, sau atunci cand suntel prea oboriti ca sa ne intindem dupa telefon. De exemplu daca alrama suna la prima ora, dar doriti sa mai dormiti inca putin, ajunge sa rostiti cuvantul snooze iar functia de snooze va fi activata. Dar nu doar atat, puteti de exemplu, sa dati muzica mai tare, sau sa puneti melodia favorita, puteti trimite sms-uri sau chiar face fotografii cu o simpla comanda verbala.
Inteligenta lui Galaxy S3 merge chiar mai departe. acesta este capabil sa recunoasca miscarea pe care o faci si sa intreprinda o anumita actiune in functie de aceasta. De exemplu, atunci cand incepi sa scrii un SMS, daca pur si simplu te hotarasti ca mai bine suni persoana respectiva ajunge sa duci telefonul la ureche si iti formeaza automat numarul dorit.

Dar si mai interesant este funtia S Beam, care permite un share mult mai rapid al oricarui fisier media din telefon intr-un timp record. Chiar atunci cand nu ai semnal sau wi-fi, fotografiile, video-urile sau melodiile de pe telefon pot ajunge cu usurinta la prietenii tai. Functia All Share Cast conecteaza telefonul la televizorul tau de acasa. Astfel vei pute sa te uiti la clipuri inregistrate cu telefonul pe un ecran mult mai mare, fara cabluri sau alte accesorii: direct prin wi-fi. Acelasi lucru il face si functia Al Share Play insa aceasta iti trimite informatia de a telefon, la tableta PC. Poti sa te conectezi chiar cu mai multi prieteni si sa vizualizati simultan un fisier media sau un document.

Bineinteles exista si multe alte functii legate de folosirea performanta a camerelor foto, inregistrari video de acuratete mare, sau identificare miscarii si anularea intarzierilor. Alte inovatii sunt sistemul de plati online NFC, incorporat sau diferitele Hub-uri: cel destinat jocurilor, video-urilor HD sau programelor TV, sau muzicii pe care o ascultam. Prin aceste Hub-uri utilizatorii vor putea avea acces la o multime de produse deosebite la preturi reduse, sau chiar gratuit. La inceput acestea vor putea fi accesate doar in cateva tari, urmand ca in timp disponibilitatea lor sa creasca.

samsung galaxy s3Am descris pana acum doar imbunatatirile software aduse lui Samsung GALAXY S 3, odata cu lansarea acestuia, care s-a desfasurat la incepututl acestei luni, la Londra. Incepand cu sfarsitul lunii mai, vom putea gasi telefonul in magazine si sa il testam noi insine.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.