Cum trebuie sa alegi o lupa cosmetica pentru lampa?

cum-trebuie-sa-alegi-o-lupa-cosmetica-pentru-lampa

O lupa cosmetica este extrem de utila si binevenita intr-un salon de frumusete. Aceasta este insotita si de lampa, ceea ce ofera o iluminare constanta si ofera posibilitate specialistului sa puna un diagnostic corect pielii si tenului. In magazine, poti gasi lampi cu lupa cosmetica cu diametru diferit, in dependenta de cum iti este mai conod sa lucrezi.

Dar hai sa vedem cum trebuie sa alegi o lupa cosmetica pentru lampa? Aceasta procedura nu este foarte cunoscuta, de aceea iti vom oferi putine sfaturi cum sa o faci. Nu este vorba despre calitatea lupelor sau despre careva proceduri cosmetologice, ci despre lamile moderne, care isi gasesc locul in saloanele de frumusete.

Se stie ca producatorii de tehnologii moderne pentru saloane, produc lampi cu lupa cosmetica de 3, 5 sau 8 dioptrii. Cosmetologii le folosesc in mumnca lor pe cele de 3 dioptrii si, doar rareori, pe cele de 5 dioptrii. In domeniul manichiurii sia pedichiurii se folosesc cele cu o marire de 5 dioptrii si foarte rar, cele ce maresc cu 8 dioptrii. De ce se prefera o astfel de alegre?

Mai intai de toate, trebuie sa cunosti faptul ca o dioptrie este puterea optica a lentiei cu o distanta focala de un metru. Aceasta distanta focala este distanta de la obiectiv, adica de la lentila, la obiect, adica la fata, la mana, la picior etc. Deci, imaginea de sub lupa cosmetica nu se va estompa, ci se va focaliza foarte bine.

Producatorii, la fel ofera lampi cu lupa cosmetica ce au trepied cu rotisi lampi pe cleme, care sunt fixate pe un suport sau pe masa cosmetica. Cele pe roti sunt mobile si le poti deplasa in diferite colturi, cele pe clema sunt stationare si le fixezi pe o masa. Le vei putea deplasa doar daca masa are roti.

De asemenea, ai posibilitatea sa alegi ce forma sa aiba lupa cosmetica, rotunda sau patrata. Diferenta este ca cele rotunde, in mare parte au un diametru de 127 mm, dar si mai mari- de 18 cm, ceea ce le face grele. Astfel, pentru a fi mai usoare, lentilele rotunde sunt taiate sub forma unui patrat, calitatea imaginii ramanand aceeasi.

Ce tine de lumina, fluorescenta sau LED, este la preferinta fiecaruia. Lumina LED, insa, este mai economa si nu ofera nici un fel de umbra.

Cateva sfaturi generale despre cum sa alegi o lupa cosmetica au fost expuse mai sus, iar daca ti-au fost utile, iti ramane doar sa faci alegerea corecta si sa te imparti cu opinia si cu colegii tai de breasla, care la fel sunt in cautarea unei astfel de lampi.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *