Cele mai populare mituri despre celulita

Cele mai populare mituri despre celulita

Ai celulita si nu stii cum sa scapi de ea? Atunci trebuie sa stii ca toate miturile mentionate mai jos nu te vor ajuta sa faci asta.  Ca sa poti scapa de celulita trebuie sa afli mai multe informatii care te vor ajuta sa scapi de acest dusman si nu vei mai crede in mituri demult aparute.

Iata care sunt cele mai populare mituri despre celulita

Celulita apare doar la femeile corpolente

Mai bine de 85% dintre femei indiferent de forma corpului lor se confrunta cu celulita. Daca esti slaba sis tai prost cu circulatia sangelui atunci este foarte posibil sa te confrunti cu o dereglare hormonala si astfel sa apara celulita.

Celulita apare doar pe zona dorsala

Celulita nu apare doar pe fund, vei vedea ca aceata va aparea atat pe coapse cat si pe picioare sau chiar pe brate. Daca ai trecut de 30 de este recomandat sa iti faci cateva investigatii hormonale.

Celulita dispare daca tii dieta

Este imposibil sa iti dispara celulita daca vei tine dieta. O dieta restrictiva si saraca in nutrienti va avea un aspect destul de neplacut pentru pielea ta.  Totul consta in echilibru, este foarte importanta alimentatia daca vrei sa ai parte de un corp frumos.

Ca sa poti scapa de celulita este important sa ai o alimentatie adecvata dar si sa ai parte de masaj si de miscare.

Scapi de celulita doar cu sport

Sportul ajuta foarte mult sa scapi de celulita dar, daca nu renunti la zahar, la alimentele procesate si la lactate atunci nu vei ajunge sa ai parte de rezultatele pe care le doresti. Nu vei putea sa slabesti atunci cand mananci si nu faci deloc sport.

Daca te dai cu crema celulita dispare

Crema anticelulitica nu te va ajuta in aceasta problema. Ca sa poti avea parte de rezultatele pe care le doresti.  Nicio crema fara masaj nu va putea sa stimuleze circulatia sangelui si astfel vei avea parte de rezultatele mult dorite. Miscarile trebuie sa se realizeze in directia inimii iar asta insemana ca trebuie sa faci masajul impotriva gravitatiei.

Liposcutia de scapa de celulita

Aspirarea grasimii nu inseamna ca vei scapa de celulita. Liposuctia nu te va scapa complet de aceasta problema. Cu siguranta prin acest proces celulita ta se va ameliora dar daca vrei sa ai parte de un rezultat perfect o perioada cat mai mare de timp este recomandat sa nu faci aceleasi greseli ca inainte de a realiza aceasta procedura.

Aplicarea unui singur produs nu este suficienta

Este foarte important sa nu aplici o singura crema pentru reducerea celulitei. Ca sa poti avea parte de cele mai bune rezultate trebuie sa folosesti pe timpul noptii o crema cu ingrediente active care sa stimuleze microcirculatia si care sa ajute la eliminarea toxinelor.

Celulita este o problema cu care marea majoritate a femeilor se confrunta. Daca vrei sa ai parte de un corp frumos si daca iti doresti ca celulita sa fie de domeniul trecutului atunci trebuie sa ai grija la alimentatie si sa faci cat mai mult sport.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *