Pantofii de dama au personalitatea lor

pantofi dama

Pantofii de damã nu sunt toți la fel, adicã nu sunt doar niște simpli pantofi cu sau fãrã toc, ci sunt mult mai mult de atât. Așa cum fiecare are personalitatea sa, așa și pantofii au personalitatea lor și pot fi purtați doar de cãtre niște persoane cu care sunt compatibili. De aceea când mergi într-un magazin sau navighezi online și intri într-un magazin online unii pantofi nu te atrag, deoarece aceștia nu dețin acele caracteristici pe care le cauți tu.

Unii pantofi pot fi potriviți doar unor ținute cuminți, iar alții la niște ținute mai îndrãznețe. În funcție de stilul vestimentar pe care îl adopți îți vei alege și pantofii. Dacã îți place sã porți fuste sau rochii scurte, atunci vei opta pentru pantofi de damã cu toc mai înalt, cãci o pereche de pantofi de damã cu toc mic nu te vor avantaja, aceștia din urmã fiind mai mult potriviți pentru un pantalon clasic și pentru mers la serviciu.

Pantofii de damã colorați vor fi întotdeauna aleși de cãtre persoane mai îndrãznețe, mai ales dacã aceștia sunt în culori vii (roșu aprins, portocalii etc.). Ei vor fi piesa de rezistențã într-o ținutã aparent clasicã. De exemplu, o rochie neagrã, cu un dres negru, accesorii discrete și niște pantofii roșii vor ieși mereu în evidențã. Aceștia se vor potrivi la orice ținutã mai îndrãzneațã, așadar, doamnelor și domnișoalor, nu ezitați sã îi purtați atunci când aveți ocazia.

Pantofii de damã clasici (negri) sunt perfecți pentru persoanele care nu doresc sã stea prea mult pe gânduri atunci când opteazã pentru o anumitã ținutã sau care adoptã un stil mai lejer și clasic. Aceștia pot fi din diferite materiale cu sau fãrã toc și vor fi întotdeauna discreți pentru persoanele care îi încalțã. Pantofii aceștia sunt cei mai ușor de gãsit, deoarece la o privire în stocurile magazinelor online sau pe rafturile celor offline vei putea observa cã se gãsesc în numãr foarte mare.

Pantofii de damã cu o anumitã formã a tocului (sau chiar cei tip platforma) se potrivesc persoanelor nonconformiste, care testeazã noul din trend și pe care îl adoptã cu brațele deschise. Aceștia vor fi încãlțați cu mândrie de doamnele și domnișoarele care doresc sã iasã în evidențã. Vor fi întotdeauna asortați cu niște haine pe mãsurã, bine alese și bine croite, eventual de la designeri renumiți. Acest tip de pantofi sunt întâlniți, în special, la evenimente mondene (vã veți putea convinge deschizând doar câte o revistã sau un site de fashion).

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *