Descopera mai multe despre Varsatori

Descopera mai multe despre Varsatori

In mod sigur ai auzit ca nativii Varsatori sunt printre cele mai dificile persoane. Cu acesti nativi nu vei stii niciodata care este pasul urmator. Daca te vor cere in casatorie sau daca urmeaza sa luati o pauza.

Iata care sunt cele mai mari secrete ale Varsatorului

Se descurca perfect de  unul singur

Varsatorii sunt persoane care nu au nevoie de altcineva pentru a se simti perfecti sau impliniti. Acestia se descurca perfect singuri. Nu sunt deloc vulnerabili si nu au nevoie de un om langa ei care sa le spuna ce sa faca. Reusesc sa isi rezolve toate problemele de singuri si nu vor pune niciodata pe altcineva mai presus de ei si de nevoile lor.

Nu vrea sa fie ca altii

Nativul Varsator nu o sa se dea niciodata dupa tine. Daca stai cu el si ai impresia ca se va schimba faci greseala vietii tale. Un Varsator nu o sa se schimbe niciodata. Acesta stie prea bine cine este si ce vrea de la viata ca sa se lase influentat de alte persoane.

Daca vrei sa ai o relatie sanatoasa cu acesta trebuie sa il iubesti asa cum este el, cu rele si cu bune. Nu incerca sa il schimbi deoarece nu vei reusi. Marele sau vis este sa reuseasca in viata prin fortele proprii si sa nu fie necesar sa se schimbe pentru nimeni si nimic.

Prietenii sunt importanti pentru el

Varsatorul are relatii foarte stranse de prietenie. Acesta nu isi va abandona prietenii pentru nimeni si nimic. Cu toate astea isi alege prietenii cu grija si este foarte selectiv atunci cand vine vorba de viata sa persoanala. Nu va accepta niciodata un prieten fals doar de dragul de a avea pe cineva.

Nu este empatic

Daca suferi din dragoste atunci nu te astepta ca prietenul tau Varsator sa dea dovada de empatie. Acesta nu va reusi sa inteleaga prin ce treci deoarece se detaseaza extrem de repede de oamenii din jur. Nu se implica instant in relatiile sale de aceea daca are loc o despartire imediata acesta nu va suferi.

Nu poate sta linistit

Nu suporta monotonia de aceea va face tot ce ii sta in puteri ca sa nu ajunga in situatia asta. Este original si creativ si are mereu nevoie de o schimbare. Ca sa il poti pastra langa tine trebuie sa vi mereu cu ceva nou in relatie. O vacanta instantanee sau o plimbare intr-o seara ii va strani curiozitatea si asa vei reusi sa il pastrezi o perioada mai lunga de timp alaturi de tine.

In cazul in care superi un Varsator este cazul sa stai departe de acesta. Acestia sunt iuti la manie si nu este deloc recomandat sa il superi. Pe cat de docil pare, Varsatorul este arogant si rautacios.

Daca iti spune ca vrea sa fie singur cel mai bine este sa ii lasi spatiul de care are nevoie. Sunt momente in viata sa in care simte nevoia de a fi singur si de a-si pune ordine in ganduri.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *