Brandurile si designerii de accesorii pe care trebuie sa ii stii

Brandurile si designerii de accesorii pe care trebuie sa ii stii

Brandurile si designerii de accesorii sunt cu siguranta de interes pentru toate femeile. Atunci cand vrei sa iti creezi o tinuta completa, accesoriile te pot ajuta. Poti avea parte de cele mai interesante si cele mai tinute. Ca sa poti avea parte de tinute complexe si de accesorii pe masura trebuie sa stii mai intai de orice care sunt cele mai cunoscute branduri de accessorii. Doar asa vei putea face o alegere care sa te avantajeze din toate punctele de vedere.

Brandurile de accesorii pe care trebuie sa le stii

Veja

Veja este un cuvant in portugheza care inseamna “ uitat-te” iar asta inseamna de a nu te uita numai la aspect ci si la ce se afla in spatele produsului. Aceasta firma este fondata de Sebastien Kopp si Francois-Ghislain Morillion.

Hereu

Incaltamintea si accesoriile unisex din piele Hereu sunt inspirate de energia si de frumusetea tarii.  Acest brand reinterpreteaza arta, traditiile si cultura populara a regiunii. Acesta utilizeaza echipamentele vechi si detaliile in textura.

Bird

Brand-ul Bird a fost lansat in anul 2017 de trei frati si realizeaza atat ochlari durabili, etici cat si cool. Acesta a devenit prima linie de ochelari din Marea Britanie si a confirmat atingerea celor mai inatle standard de performanta sociala si de mediu.

Brother Vellies

Aurora James este fondatoarea si designerul Brother Vellies care a atras atentia publicului cu produsele sale unice. Acesta creea si sustine locuri de munca pentru artizani in intreaga lume.

Lark & Berry

Lark & Berry este o companie fondata de Laura Chavez in anul 2018 si este primul brand de bijuterii din lume care foloseste diamante si pietre de cultura care sunt create  cu tehnologie de ultima ora. Colectiile sale include bijuterii de zi cu zi, personalizate, inele de logodna dar si creatii pentru covorul rosu.

Swedish Hasbeens

Sabotii marca Swedish Hasbeens sunt realizati  manual in aceeasi maniera traditionala in mici farbici cu o lunga istorie si experienta in manufactura. Materialele utilozate sunt naturale iar angajatiilor li s-au oferit intotdeauna conditii de lucru la cele mai inalte standarde.

Saya Designs

Acest brand creeaza piepteni si ace de par care sunt fabricate manual din resturi de radacini. Acestea sunt inspirate de natura, accesoriile sunt lucrate de mestesugari balinezi, manati de un angajament fata de mediu. Saya garanteaza plantarea de pana la zece specii de copaci in padurile tropicale din Indonezia.

Bar Jewellery

Acest brand ofera bijuterii realizate din materiale reciclate care nu se diferentiaza cu nimic fata de cele nereciclate. Piesele sunt realizate din Marea Britanie si Bali si nu dauneaza mediului inconjurator.

Mashu

Brand-ul este fondat de designerul Ioanna Topouzoglou. Acest brand este specializat  in genti al caror design este inspirat de interioare si de obiecte Art Deco. Piesele realizate din materiale organice, vegetale, reciclate, reciclate si cruelty care sunt  concepute la Londra si manufacturate in Grecia.

Pichulik

Fondatoarea acestui brand este Katherine-Mary Pichulik iar brandul a luat nastere in 2012 in Cape Town.  Bijuteriile sunt realizate manual, din sfoara si din pietre achizitionate de pe piata locala.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *