Pantofi in trend: clasicul stiletto

Pantofi online stiletto din piele intoarsa rosie
4/5 - (1 vote)

Stim cu siguranta ca abia astepti sa afli noutatile noului sezon toamna-iarna 2012-2013 in materie de haine, incaltaminte si accesorii. Daca in articolele precedente am vorbit despre noua colectie de toamna Meli Melo denumita “Pastor’s Wife”, azi vom discuta despre pantofii cu un “lipici” foarte mare in acest anotimp, si anume clasicii stiletto. Ce putem spune despre acest model de incaltaminte pentru femei? In primul rand, sunt un model clasic, semn ca moda trece si revine si mai ales sunt acel default de care nu trebuie sa se lipseasca nicio doamna/domnisoara. In al doilea rand, sunt comozi si eleganti. Imbina foarte bine pozitia comoda a piciorului prin tocul nu foarte inalt si linia pantofului care pe cat de simpla pare, pe atat de eleganta si feminina se dovedeste a fi. In al treilea rand, ii pori asorta cu usurinta oricarei piese din garderoba ta, fie ea o fusta creion sau o pereche de blugi conici.

Pantofii selectati sunt poate cei mai emblematici din acest trend, urmand ca dvs. sa va alegeti tipul de piele, designul si nuanta dorita.

Pantofi online stiletto din piele intoarsa rosiePantofii online Jessica Simpson culoarea rosu putem spune ca asortati la orice tinuta sumbra sau de inspiratie masculina vor atrage atentia iar tu nu vei fi nevoita sa depui prea mari eforturi pentru a te acoate in evidenta. Mai mult, te asiguram ca prin simplu fapt ca porti acesti pantofi eleganti, nu vei da gres iar rezultatul va fi maxim. Acestia sunt confectionati din piele intoarsa disponibila in patru nuante printre care si negru din doua tipuri de piele (lucioasa si intoarsa). Tocul, care atinge inaltimea maxima de aproximativ 9 cm este si el imbracat in acelasi material. Pretul lor este de 407 Ron (redus de la 510 Ron – discount de 22%) iar transportul este gratuit oriunde in tara.

Pantofi stiletto glamour

Cea de-a doua optiune o reprezinta acesti pantofi Nine West cu design glamour fiind confectionati din material textil sclipitor. Se asorteaza usor unor tinute de seara sau de servici mai ocazionale cum ar fi o premiera pentru anumite segmente din intalnirile de afarceri. Tocul imbracat in acelasi material nu atinge inaltimea de 10 cm iar tapla acestora este confectionata manual. Ii puteti achizitiona la pretul de 369 Ron (redus de la 430 Ron – discount de 15%). Puteti achizitiona dintr-o gama larga de marimi, fiind cuprinse intre 36 si 42.

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *